0

 

 

Kerti partira: kültéri terasz kandalló - több mint dekoráció

 

Hogy varázsolhatunk buli hangulatot a kertbe vagy a teraszra  tavasszal, nyáron és ősszel? Kerti partihoz keresünk dekorációt, egyedi ötleteket, amivel egyedivé és barátságossá tehetjük a hűvös estéket? Vagy csak meghittségre, melegségre vágyunk a magányos nyári éjszakákon? Az egyszerű de látványos úszógyertya dekoráció gyertyalángja is emeli a kertiparti fénypontját, de a kültéri bioetanol kandalló a  valódi tűz élményét hozza el hozzánk piszok- és füstmentesen. 


A koronavírus ideje alatt sem kell lemondani az otthoni kerti partikról, csak mindezt szűk családi körben érdemes kivitelezni! Ebben a stresszes időszakban fontos kikapcsolódni. Ha van kertünk vagy teraszunk, szerezzünk be egy nagyszerű  kültéri kandallót! Hogy miért? A lenti cikkben elmondjuk.

 

 

 

 

 

A kültéri biokandalló a trendi kerti partik és családi összejövetelek kihagyhatatlan eleme

 

 

Semmi sem hasonlítható ahhoz az élményhez, amikor a közeli barátokkal vagy a családdal együtt játszunk, nevetünk vagy egész egyszerűen csak pihenünk a tűz körül.  Bizonyára mindenkinek vannak tábortüzes emlékei, amelyeket az idő kicsit megszépít. Azt gyakran elfelejtjük, ha nosztalgiáztunk, hogy valakinek mindig csípte a szemét a füst, ha körbeültük a tüzet.  A tűzrakás sok előkészületetet igényel, folyamatosan bajlódni kell vele - és akkor még nem is beszéltünk a tűzgyújtási szabályokról és veszélyekről! 

Kültéri terasz kandalló kényelem szeretőknek

 

Ha  nincs kedvünk fát gyűjteni és szagolni a füstöt, akkor kitűnő választás lehet egy olyan kültéri látványkandalló, ami füstmentes. A bioetanol kandallót könnyű begyújtani,  akár órákig is biztosítja a valódi tűz élményét, környezetbarát és füstmentes, ezért kémény sem kell hozzá! A szabadon álló kandallók nagyszerű terasz- és kerti parti dekorációk is egyben, és mivel térbe állíthatóak, minden oldalról élvezhetjük a tűz fényét és melegét.

 

Ha nem akarunk lemondani a klasszikus tábortűz hangulatról, vásárolhatunk olyan kerámia fahasábos biokandallót is, ahol a fahasábok közé rejtett tartályban lévő meggyújtott alkohol, a bioetanol biztosítja a valódi tüzet szervezetre káros égéstermék nélkül.

 

Miért ne hozzuk ki a beltéri kényelmet a szabadba? Puha kanapék, székek, asztalok és a bioetanol kandallók egyaránt helyet kaphatnak a ház belsejében, ugyanakkor lehetnek a terasz- és parti dekoráció részei is.  Így a kertünket, udvarunkat fantasztikusan otthonossá tehetjük. 

 

Biokandalló azoknak, akik odavannak a menő  lakberendezési és dekorációs elemekért

 

A bioetanol kandallók egyre divatosabbak,  és a lakberendezők is szívesen alkalmazzák a trendi belső vagy kültéri dekoráció részeként.

 

Nem csoda, hogy olyan népszerűek, hiszen könnyen illeszthetőek szinte bármilyen enteriőrhöz vagy pihenőkerti berendezéshez, ezenkívül a környezetet sem károsítják. Nincs szükség kéményre vagy szellőztetésre, külső falra vagy tetőre. Ugyancsak nem igényelnek áramot, és egyszerűen begyújthatjuk egy hosszú gyufával vagy öngyújtóval. 

 

A csodás szabadon álló kandallók mellett  jól mutat a teraszon a falra szerelhető vagy fali beépíthető kandalló is. Ezeket a biokandallókat  rendkívül egyszerű telepíteni és beüzemelni, ami egy házfelújításnál költségcsökkentő tényező lehet. 

 

Ha valami nagyon egyedit szeretnénk, akkor készíttethetünk  tűztálat vagy tűzasztalt fémből, fából, betonból vagy egyéb anyagból. Akik szeretnek barkácsolni, maguk is belefoghatnak egy egyedi biokandalló építésébe. Ehhez érdemes beszerezni alkoholtartályt és beépíthető tűzteret. Ha el akarjuk kápráztatni a barátainkat, válasszunk a teljesen elektronizált, biztonsági érzékelővel ellátott távirányítós biokandalló tartályok közül, hogy egy gombnyomással tüzet varázsoljunk a buliba!


A Kandallófutár webáruházban mindezeket megvásárolhatjuk kedvező áron, a legjobb minőségben!