Beépíthető látványkandalló – falra szerelhető biokandalló

A Kandallófutár által forgalmazott modern beépíthető látványkandalló, biokandalló falba süllyeszthető, körbeépíthető vagy falra szerelhető.

A fali bioetanol kandallók nem igényelnek kéményt, szellőzőnyílást, gáz- vagy elektromos vezetéket. Az innovatív környezetbarát kialakítás, az erős acél és rozsdamentes acél konstrukció és a különféle stílusban készült fali látványkandallók tökéletes kiegészítői a modern otthonoknak, szállodáknak és éttermeknek.

A BEÉPÍTHETŐ BIOKANDALLÓ ELŐNYEI:

 • Bárhová felszerelhető ahol nincsen a közelben éghető anyag
 • Környezetbarát
 • Nincs füst, sem károsanyag kibocsájtás
 • Valódi láng
 • Hatékony hőkibocsátás
 • Modern kialakítás
 • Élmény elem

A BIOETANOL LÁTVÁNYKANDALLÓ BEÉPÍTÉSE EGYSZERŰ

A fali biokandalló beépítése lépésről lépésre:

 1. Alakítson ki mélyedést, falfülkét a falban. A pontos beépítési méret megtalálható az adott fali kandalló termékleírásában. A falfülkét érdemes minden irányban 30 mm ráhagyással kialakítani. Amennyiben nincsen lehetőség falmélyedés kialakítására, a beépíthető biokandalló egyszerűen felszerelhető a falra, majd körbeépíthető tűzálló anyaggal, pl. tűzálló gipszkarton, ytong stb.
 2. A mélyedés teljes egésznének és a belső falainak is tűzálló anyagból kell készülniük (tégla, kő, tűzálló gipszkarton, ytong, beton stb.) vagy ki kell tűzálló anyaggal (kerámia gyapot, kőzetgyapot, kálcium szilikát lap)! Körbeépítés esetén is csak és kizárólag tűzálló anyagok használhatók!
 3. Szerelje fel a rögzítő fali tartó elemeket.
 4. A pontosan felszerelt fali tartó konzolra helyezze rá a biokandalló testet.
 5. Helyezze el a kandalló testben az alkoholtartály(oka)t és az esetleges üveglap(oka)t.

BEÉPÍTHETŐ ILLETVE FALRA SZERELHETŐ BIOKANDALLÓ ÁRAK

Szűrő