A modern biokandallók, bioetanol kandallók üzemeltetéséhez elengedhetetlen kiegészítő a bioetanol vagy más néven bioalkohol. Kínálatunkban megtalálható bioetanolok mind természetes alapanyagokból előállított minőségi alkoholszármazék. Az egészségre nem káros, használata egyszerű és tiszta. Égetése közben nem keletkezik károsanyag, elérhető illatosított változatokban is. A bioetanolok magas (97-99%) alkoholtartalmúk miatt nem csak fűtőanyagként használhatóak, alkalmasak tisztításra, zsírtalanításra valamint kézfertőtlenítők alapanyának is tökéletes választás.

A Hesztia prémium minőségű bioetanol 100%-ban Magyarországon előállított termék. Fenntartható gazdaságból származó, megújuló, GMO mentes takarmánynövények felhasználásból létrejött alkoholszármazék.

Éttermek, szállodák, nagyobb tételben vásárlók részére egyedi árakat, kedvezményeket biztosítunk!

Szűrő

A Hesztia bioetanol előállítása a hazánkban egyedülállónak számító kaposszekcsői Bioenergia Farmon történik.
A napjainkban már önfenntartó gazdálkodásra is képes, „zöld szigetként” működő rendszer a klasszikus szántóföldi növénytermesztésen túlmutatva komplex, szimbiózisban működő egységekből áll, amely a bioetanolgyártás mellett orchidea üvegházat, biogáz üzemet és napelem parkot is magában foglal.