0

Őszi akció, 30%-os kedvezmények!

2022. 09. 05.

Élvezze Ön is a biokandalló nyújtotta élményt és hangulatot kedvező áron, kimagasló minőségben, a legjobb ár-érték arányban! Őszi akciónk keretén belül a biokandallók, az alkoholtartályok, tűzterek és a kiegészítők árait 25-30%-al csökkentettük. Ne maradjon le a kedvezményekről, rendeljen még ma.

Bővebben »

Nem csak webáruház!

2022. 03. 18.

Bemutatótermünk megtalálható Budapesten, a XVI. kerület központjában, ahol működés közben is megtekintheti, megvásárolhatja a kimagasló minőségű biokandallókat, bioalkoholokat, bioetanolokat és egyéb kiegészítőket. A bemutatóterem nyitva tartását ide kattintva találja.

Bővebben »

Ajándék minden biokandallóhoz

2021. 11. 21.

A kandallofutar.hu minden megvásárolt biokandalló* mellé ajándék gázgyújtóval kedveskedik Önnek. Egyes biokandalló modellekhez a gázgyújtó mellé ajándékba adunk 1.0 vagy 1.9 liter bioalkoholt, bioetanolt is. (*a kiegészítők mellé - alkoholtatály, tűztér stb.- nem jár ajándék) 

Bővebben »

Minden termék raktárról

2019. 03. 22.

A kandallofutar.hu több száz darabos saját raktárkészlettel rendelkezik, így Önnek nem kell több napot, hetet várnia a megrendelt biokandallóra vagy kiegészítőre. Vásároljon minőségi terméket várakozás nélkül. A weboldalon látható összes termék raktárról elérhető! 

Bővebben »

A biokandallókat ingyenesen szállítjuk házhoz!

2019. 03. 22.

​​A kiválasztott biokandallót, a kandallofutar.hu webáruházban kényelmesen megvásárolhatja, és a házhozszállításra sem lesz gondja. Legyen Ön az országban bárhol, a megrendelt biokandallót díjmentesen szállítjuk házhoz! A weboldalon megtalálható termékeket raktárról szállítjuk 2 munkanapon belül!

Bővebben »