0

Tűzfaló tűzoltó eszköz 50 mp-es

Készleten!   Kiszállítjuk: 2 munkanapon belül  
18.800 Ft 14.200 Ft
Az árak az ÁFA-t tartalmazzák!

Mennyiség: 1 +
Tűzfaló tűzoltó eszköz kiválóan alkalmas lakások, házak, szerverszobák, elektromos berendezések, gépjárművek, tehergépkocsik, autóbuszok, hajók, motorok védelmére mivel használatakor nem keletkezik szennyeződés és működési ideje a kisebb eszköznek 50 másodperc!
Tűzfaló tűzoltó eszközök legfontosabb tulajdonsága, hogy nem hagynak maguk után szennyeződést, és 100.000 Volt-ig használhatók elektromos tüzek esetében!
Tűzfaló tűzoltó eszközök esetében külön felhívnám figyelmét hogy egy egyszerű táskában, kesztyűtartóban elfér kis méretei miatt, ezáltal a tűz észlelése idején nagyon hamar képes bárki beavatkozni bármilyen kezdeti tűz keletkezésekor.
Tűzfaló rendelkezik NATO számmal és az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság által kiadott Tűzvédelmi Megfelelőségi Tanusítvánnyal, nemzetközi CE jelzéssel, és minden olyan dokumentummal mely megfelel EU-s forgalmazáshoz. Nemzetközi ISO és TÜV minősítéssel is rendelkezik.
Tűzfaló esetében üzemképesség vizsgálatára nincs szükség, mivel az eszközben nincs nyomás!
Tűzfaló rengeteg helyen használatos és rendelkezik EU-ra vonatkozó referenciákkal. Németországban és a Svájci rendőrség gépjárműveiben is megtalálható, több helyen már új gépjárművek átadásakor ( BMW ) is alaptartozék, kempingezők, autóbuszok, kamionok, szerverszobák és egyéb olyan helyeken ahol egy 6 vagy egy 9 kilogrammos palack elhelyezése esztétikai vagy egyéb szempontból nem lehetséges.
Tűzfaló tökéletesen alkalmas kezdeti A, B, C és F tüzek oltására!
Tűzfaló elektromos tüzek oltására is tökéletesen alkalmas mivel nincs áramvezető képessége 100.000 Volt-ig!

Súly: 0.5 kg